18 oktober 2010

Konstigt, knepigt illamående.

 

Imorse vaknade jag av att Alex kom in och sa Hej då innan han gick till jobbet, låg kvar tills mitt larm ringde 06.44. Klev upp, tänkte att jag kunde passa på att slänga in en maskin tvätt nere i tvättstugan om det var ledigt, gick ner och kollade, visst var det ledigt, gick upp för att hämta tvätten, men då var det slut på tvättmedel? Jaja, så då fick jag slänga in tvätten i sovrummet igen och byta om och iväg på gymmet!

På gymmet var det tokmycket folk idag, har varit det de senaste måndagarna, skulle tro att det är idrottsgymnasiet som är där, för det är nästan bara ungdomar. Så eftersom nästan alla maskiner var upptagna så blev det bara en snabbis på gymmet idag, 10 minuter/165 kcal på crosstrainern och lite armträning.

När jag hade gymmat klart och var på väg hem började jag må jättekonstigt, lite halvont i halsen, snuvig och illamående. Sitter fortfarande i och jag funderar på hur jag ska göra med skolan, men jag tror jag gör bäst i om jag stannar hemma, vill inte bli kräkis på skolan eller något sånt galet!

Sitter och funderar, jag skulle behöva ett extrajobb, hur tusan får man tag på det nu för tiden? För tio år sedan kunde väl ungdomar gå in på vilken butik som helst och få jobba extra på helgerna (nästan iaf) men nu, nu är det helt otroligt jättesvårt! Igen som har ett extrajobb åt mig i bakfickan kanske?

 

Nu ska jag krypa ner under en filt och bli varm. På återseende!

1 kommentar:

  1. Caroliine Engström,tisdag, 19 oktober, 2010

    Du kan ju alltid kolla om det finns någon som behöver en kontaktperson :) Jag jobbar som det, 2 h/1 gång i veckan.
    Det är en väldigt stor fördel att ha körkort,och det har du ju så det är ju bra :D Ring runt och kolla vettja, om det är nåt du skule kunna tänka dig =)

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);