19 oktober 2010

Ananas-ätande väninna

 

Min kära väninna Hugo käkar ananas, förra veckan började hon med schemat som jag följde, aka, Sahlgrenska metoden eller som jag kallar det “Bananmånad” (tror förresten att ni kan söka på Sahlgrenska Metoden på google vid intresse) så både idag och igår har hon levt på ananasringar, mumma! Blinkar 

Jag sov över i morse och kom till skolan 1 timme och 10 minuter försent. Känner mig lite halvkrasslig och tror jag håller på att bli förkyld. Jag har inte gjort smoothie på flera dagar, men i morse gjorde jag en och njööt av att äta den, så himla gott är det! Känner inte av någon träningsvärk sen träningen igår, skönt! Så ikväll blir det nog ännu mer hårdkörning på gymmet! Det är så härligt att gymma och känna svetten rinna och känna sig allmänt nöjd med sin prestation för att sen åka hem och chilla i soffan framför datorn och blogga Blinkar 

 

Hugo och jag har bokat in oss på Nordic Power på sporthallen på söndag morgon, ska bli intressant, vi har aldrig testat det förr! Såhär står det om det på Bollnäs sporthalls hemsida “Ett enkelt och effektivt styrketräningspass för hela kroppen med hjälp av skivstång och vikter. Du väljer själv vikterna på stången och din ansträningsnivå.”

Kan som sagt bli intressant! Vi får väl se om vi överlever Ler 

Nu måste jag springa på lektion! Puss & Kram

 

Snapshot_20101019

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);