18 oktober 2010

Nytt rekord, igen!

 

3.4 km på bandet, jag är grym! (Om jag får säga det själv) Var alltså och gymmade igen ikväll, med Alexander, Jesper och Linda.. Riktigt skönt pass, tränade en massa mage + det nya rekordet på 3.4 km på bandet! Mår mycket bättre än imorse och hoppas att jag slipper må sämre igen. Ikväll åt vi fullkornspasta med bacongräddsås, gött! Men jag har inte varit nå matglad idag. Åt en burk tonfisk till lunch, man blir jättemätt av det, trot eller ej, men så är det Skrattar 

Utlovade ju en bild på min nya jacka, men det får bli imorgon, har haft fullt upp idag, med en massa olika saker, har varit med mamma på lite olika ställen och så. Mysigt!

Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan, hoppas bara att jag inte mår som jag gjorde imorse, för då blir jag väl hemma en dag till.

Det var väldigt varmt ute idag, 10 grader! Helt otroligt, önskar att det kunde vara så hela vintern. Men i Januari smiter jag från vintern för då åker jag och Alex till spanien, längtar så otroligt mycket! Spanienresan har jag fått av Alex i 20 års present, min sambo är så fantastik, kärlek på högsta nivån!

Nu ska jag mysa ner mig framför tv’n!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);