26 oktober 2010

Osocial.se

 

Hej! Först och främst måste jag be så jättemycket om ursäkt för mitt tråkiga beteende senaste 5 dagarna, en helt tom blogg? Fy på mig. Jag har haft så mycket för mig, ränt som en skållad geting och varit så trött på kvällarna att jag somnat tiidigt. Det är såklart ingen godkänd ursäkt men så är det och nu är jag tillbaka!

Vad har hänt senaste 5 dagarna då? Oj. Hm. Jag har tränat som vanligt, träffade ju Jonas i torsdags! Igår körde jag första dagen efter mitt nya schema, det var tungt kan jag säga! Tror det var nästan 10 olika övningar för armarna, alla ska göras 3x15, men roligt var det, som tusan också! Nu kommer jag snart se ut som Magnus Samuelsson Blinkar

Om jag inte fortsätter som senaste dagarna då. I helgen åt jag chips och potatisbakelse, igår åt jag popcorn och idag åt jag bulle! Fy på sig. Men gott var det. Så så dåligt samvete har jag inte. Och jag börjar dessutom gå över i stadiet där “Jag tränar stenhårt för att kunna unna mig lite mer” istället för “Jag tränar stenhårt och unnar mig aldrig något.”

Förresten! Jag höll nästan på att glömma veckans viktigaste händelse, jag fick jobb igår! På MAX här i Bollnäs, känns spännande och pirrigt. Ler Har tokmycket att göra i skolan nu, så vi hörs ikväll!

Stor blöt PUSS!

1 kommentar:

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);