28 oktober 2010

Utbildning på MAX!

 

Haha, jag tycker själv att det låter lite lustigt, ett mat, tränings-freak som jag ska arbeta på MAX! Var där första dagen idag, fick mest sitta framför datorn och göra en massa utbildnings-tester, ganska kul. Slutade skolan 15.30, kom dit till fyra. Nu är klockan snart 22 och jag kom ganska nyss hem. Trött! Inte har jag hunnit äta någon mat heller. Så nu blir det att slänga i en burk gulaschsoppa i en kastrull och värma, och till det äta lite crème fraiche. Mumma! Fusk att äta efter 20 på kvällen egentligen, speciellt när jag inte har tränat, men jag har inte ätit något sedan 15.00 idag, så jag måste få i mig något. Träningen har fått ligga på hyllan både igår och idag. Tråkigt! Abstinens! Nu måste jag slänga i mig min soppa sen sova! Sista dagen i skolan innan lovet imorgon, och en dag till på MAX!

 

Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);