27 oktober 2010

Shoppingdag i Borlänge.

 

Idag åkte jag, mamma och Alexander till Borlänge. Dags för shopping! Jag förespråkar inte skolk, men jag måste säga att ibland måste man bryta regler och leva livet! Som jag skrev igår (som ni märkte blev det inget sent inlägg, somnade tidigt) så har jag jag syndat de här senaste dagarna, men idag var jag ganska duktig igen. Man blir bortskämd när man gått ner så mycket i vikt på så kort tid, då glömmer man bort gränserna ibland.

Vi åt lunch på Lager 157 idag. För mig blev det en fullkorns-trekant med creamcheese röra på, måste säga att det var nog den godaste mackan jag någonsin ätit. Yummie!

Jag köpte en rosa lack boarding väska på kuckelikana, jättecool, nu längtar jag bara ännu mer till spanien så jag får använda väskan!

Efter en stressig dag med en massa shopping är jag helt slut och ska nog slänga mig i duschen för att sen gå till min sköna säng och sova. Vi hörs imorgon.

Kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);