18 maj 2011

….

 

Hej, jag är en hemsk bloggerska, jag vet. Jag har haft de värsta veckorna i vikt sammanhang på väldigt länge senaste tiden, och känt att jag verkligen inte kan tillgodose mina krav på mig själv, och inte då heller bloggen. Men nu är jag på fötter igen, och jag mår typ ganska toppen! Jag är inne på slutspurten på skolåret och har en himla massa att göra också – så även det har bidragit till min frånvaro de senaste veckorna. Jag ska, ska, SKA bättra mig. Jag lovar!

Idag skiner solen och det är helt underbart väder ute, jag var ute och promenerade i ca 40 minuter i morgonsolen med Biffen imorse. Helt underbart! Sommaren är väldigt välkommen nu.

 

Jag ska försöka plugga lite, kommer igen sen. Ler

2 kommentarer:

  1. Va roligt att du är tillbaka! Hoppas du kämpar vidare med din vikt! Förstår helt och fullt om man får svackor...har man ju själv typ väldigt ofta...Det jobbiga är att ta sig tillbaka. Kämpa på! Fortsätter att kika in varje dag så jag hoppas du fortsätter blogga =).

    SvaraRadera
  2. Hej! Vilken härlig blogg du har!Fortsätt att skriva och inspirera andra! Katarina Sandström

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);