6 april 2011

Vår?

 

Är den äntligen här, våren? Sitter på skolan med Cazandra, Daniel och Hugo, och kikar ut genom fönstret då och då och ser att det faktiskt är ganska fint väder ute idag, jag vill att våren ska vara här nu! Och jag tror den är på väg, med stora steg! Har på flera ställen sett lite tidiga vårblommor i rabatterna Ler 

Ska ha svenska B nu och måste plugga till ett prov jag har imorgon! Tjing!

5 kommentarer:

 1. Denhär frågan hör väl inte till detta inlägg riktit men jag vill ändå fråga :P
  Fick du mycket överskotts hud efter din stora viktnedgång ?? Eller gick du ner sakta så att huden "sjönk tillbaka" ? Är en tjej på 110 kilo och jag har påbörjat min viktnedgång har redan gått ner 5 kg så jag är lite fundersam ;)

  SvaraRadera
 2. Hejsan.

  Hittade din blogg via google.
  Och jag måste få säga Tack!
  Du har inspirerat mig att ta tag i min övervikt & ge gärnet. Så Tack igen :)

  SvaraRadera
 3. Hej ia!:D Jag vill bara säga till dig hur mycket du har hjälp mig under min vikt nedgång! Jag har tappat 11 kilo sen jag började läsa din blogg!!:D Men du är inte inne och skriver så ofta!:( snälla kan du inte göra inlägg lite oftare! snälla! Kram Sara:)

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Jag hittade precis till din blogg och har börjat läsa bakåt. Vilket fantastiskt arbete du har gjort! Jag undrar om du räknade kalorier eller mätte på annat sätt. Tack för en inspirerande blogg!

  SvaraRadera
 5. Vart har du tagit vägen? Kollar varenda dag men inget nytt...Kom igen, du ger många insperation!

  SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);