19 maj 2011

Fullt upp igår!

 

Som jag skrev i bloggen igår så tänkte jag blogga mer igår, men det blev så himla mycket igår kväll! Först gick jag, Alex och Cazandra ut med vovvarna vid fem, och var ute i typ 1½ timme, sen så åt vi när vi kom hem, kycklingsallad Ler Eller, snarare kyckling med tillbehör Ler med tungan ute Rädisor, gurka, tomater, paprika och kruksallad. Mumma! Sen när vi hade ätit så slappade vi ett tag, innan mamma ringde och sa “Per-Arnes märr håller på att fölar!” Så då blev det ilfart upp till Vallsta (ca 2.5 mil) men den lille hade redan hittat ut och var ca 10 minuter gammal när vi kom dit! Underbara söta små varelser, någon gång ska jag ha en egen fölmärr!

Men, det händer mycket nu för tiden, jag och Alex ska flytta, jag har fått sommarjobb, är snart färdig med min gymnasieutbildning (förhoppningsvis) och ska snart låna hem världens sötaste unghäst, en grabbhalva som som heter Sakarias och är 4 år. Superfin och supersnäll!

Nu ska jag försöka plugga vidare en stund!

Skrattar

2 kommentarer:

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);