1 april 2011

Hej, mitt vinterland!!

 

Nä, fy sjutton säger jag bara! Det fullständigt öser ner snö över lilla Bollnäs idag, heemskt! Jag som var så lycklig igår, med några plus, sol och värme. Pyttsan för lycklig idag va? Orättvist.

Sitter och petar i mig lite Lätt vanilj yoghurt och har precis tvättat håret efter en snöig morgonpromenad, funderar på att stanna inne hela dagen i ren protest. – Eller nä, jag skulle aldrig klara av det, jag har ett behov av att göra något, heela tiden! Ler med tungan ute Dessutom har jag en hund, och två hästar som behöver mig, vare sig det snöar eller inte. Så, jag ska ta och föna mitt hår, klä mig snyggt (vi tjejer vet att man alltid mår bättre av att känna sig snygg! Blinkar ) och sen brumma iväg till skolan och hoppas på att det blir en bra dag! (En bra sak som skulle kunna hända är att molnen spricker upp, solen skiner, det blir massa plus och snön som kom, försvinner lika fort!)

Tjao!

DSC00120

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);