30 mars 2011

Godaste pastasåsen?

 

Ikväll åt vi något nytt, en slags pastasås med kycklig! Jag gjorde såsen av en burk Créme Bunjour Cuisine – Vitlök och örter.

Fräste helt enkelt kyckling som jag skurit i små bitar (jag använde en kyckligfilé till 1 burk creme bonjour.) Fräste en liten hackad purjolök och en halv orange paprika. Sen blandade jag i Creme Bonjour’en, till det kokade jag tagliatelle och sen blandade vi ihop allt i en stor skål, det blev galet gott, och kommer garanterat återkomma!

Nu har vi precis kommit hem från kvällspromenaden – som även ledde till att vi hyrde en film på videohallen – Arthur och minimojerna 2! Haha, ettan är ju så sööt!

Så nu ska vi kika på den!

Ses imorrn!

creme-bonjour-vitlök-o-örter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);