30 mars 2011

Frull-rulle?

 

Har varit full rulle som vanligt innan frukosten. Var ute på en långpromenad i solskenet med Biffen, härligt! Vi gick i nästan en timme. Tänkte fota och mobilblogga på vägen, men Biffen tyckte jag var jättetråkig och jag insåg att jag förlorade ganska mycket av både tid och motion om jag skulle sakta ner för att krångla med mobilen Förvånad

Så jag kom in för ungefär en halvtimme sen och har precis duschat, skolan börjar egentligen nu, hörrm, men jag var tvungen, kände mig så smutsig och uuschlig, så jag åker dit till lektion nr 2!

Sög i mig lite vaniljyoghurt till frukost och är mätt, glad, skapligt pigg och framförallt – fräsch och nyduschad!

Nu ska jag kolla på lite nya smyckesdelar, på återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);