23 mars 2011

Bloggförlåtelse?

 

Jag vet, det är skamligt, jag har förlorat massor av läsare, och jag har så sjukt dåligt samvete, vilket förmodligen har gjort att jag bara skjutit på bloggandet ännu mer. Som ni säkert vet, blev jag sjuk efter att jag kom hem från Spanien, och jag har gottat mig i en massa mat och inte tränat på flera veckor. Sen – när jag blev frisk, fastande jag i “Åh, fyt*san vad gott det är med det, och det och det…” Ja, ni förstår. Det har bidragit till att jag inte vill blogga för att det här faktiskt ska vara en sund, vettig blogg! Men nu har jag återhämtat mig, börjat äta som jag ska, och börjat röra på mig igen.

Och den största nyheten – jag har skaffat hund! En väldigt speciell kille som behöver mycket promenader och aktivering (Perfekt, jag måste gå flera timmar om dagen!)

Han är en gatukorsning – Rottweiler och Dalmatiner/Bordercollie Ler

 

Jag vill inte lova något, men…jag är tillbaks!

 

Förlåter ni mig? Gråtande ansikte

3 kommentarer:

 1. Jag hade precis börjat läsa din blogg när du "tog ett break" så jag är glad att du är tillbaka. Ska bli kul att följa dig i fortsättningen eftersom jag själv håller på o kämpar med min vikt och har alltid gjort.

  SvaraRadera
 2. Bra! Kämpa på, du har ju gjort ett jättejobb, förstör inte det! Det gjorde jag och jag ångrar mig så.
  Lycka till! Glöm inte att du är bra!

  SvaraRadera
 3. Jag va så jäkla dum så jag förstörde mitt oxå...=(

  SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);