15 november 2010

Ung och bortforslad?

 

Alltså seriöst, det där programmet gör mig rädd. Personerna som är med i det där programmet, vad vet de egentligen om livet? Vem, vad, när, ska lära dem hur man lever livet? Att gå ut och festa och shoppa med en kort kopplat till pappas konto? Fy tusan.

Ligger i soffan och softar med huvudet i Alex knä och datorn i mitt eget knä. Myysigt Ler Längtar tills om två veckor, när jag får pynta och fixa med julsaker, så det blir ännu mer mys! Jag älskar verkligen juletid. Funderar på vad som kan vara mysigare än en julgran, men juleljus, vackra kulor, paket inunder och en fin julgransmatta. Och doften av gran (nej, här kommer ingen plastgran in, hur lämpligt det än är!) och en massa stickor i fötterna, det hör helt enkelt julen till!

Ligger och tittar på en massa filmer på youtube med hemska hästolyckor, usch! Varför, varför får alla hästmänniskor för sig att man “måste” titta på sånt?

Dagens dagens-lista

Dagens;

Frukost; I brist på annat-två rågrut fullkorn med skinka

Lunch; Nachotallrik utan nachochips

Middag; Tacos

Händelse; Jag fick veta att jag är uttagen till luciakandidat 2010!

Låt; Engmans Kapell – I hennes famn

 

Nu ska jag sova strax, godnattens! Kläm!

1 kommentar:

  1. Skulle gee allt jag haaar, för att en sista gång, kunna vila i hennees faaaamn! <3

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);