15 november 2010

Lucifia!

 

Runt klockan 17 såg jag att jag hade ett missat samtal på mobilen, ringde upp, upptaget, ringde igen.. Det var en man från Lions i Bollnäs, jag har blivit utvald till Bollnäs Lucia-kandidat 2010! Sjukt roligt. Ska träffa dem på onsdag kl 17.30. Skojjigt! Kommer väl vara lagom nervös Ler

Idag åt vi tacos, igen. Jag älskar det, så..mhm, mums!

Blev inget gym ändå idag, en av mina halsmandlar, eller vad det heter, känns tokuppsvälld och gör tokont, usch! Ingen som har något bra tips på hur man botar förkylningar?

Längtar tillbaks till gymmets bekanta omgivning, det är som ett andra hem, en del av livet, en lyckobringare!

Ska glo på Ung och bortskämd på ettan nu, gört ni också!

KLÄM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);