15 september 2011

Återkomsten!

 

 

Hej på er. Jag kikade in på min blogg igår, för att jag nu, efter flera månader av en massa nya saker i mitt liv, insåg att jag saknade det, bloggandet. Och då insåg jag att jag har ett antal läsare kvar, trots att jag tvärt slutade blogga där i slutet av maj. Självklart har jag dåligt samvete och självklart tycker jag att det var dumt. Men jag kände just då att jag var tvungen att ta tag i lite andra saker i mitt liv. Det var sista tiden innan jag gick ut ur skolan, hade extremt mycket skolarbeten att göra, samma helg som skolan slutade tog jag hem en 4 årig Kallblodstravare som jag skulle rida in och träna. Jag började sommarjobba samtidigt, och i slutet av Juni flyttade Alexander och jag till en ny, större lägenhet i ett stort hus på landsbygden. Där bor vi nu, med katterna, Biffen och en ny liten hundvalp som vi idag har haft hemma i en vecka, hästarna har fått flytta med och bor nu 2 km från lägenheten. Mitt i allt detta började jag dessutom en distansutbildning på universitetet och pluggar nu för att bli Folkhälsovetare. Ler

Men nu, den här veckan, var jag dessutom med i Expressens bilaga “GI och hälsa” och insåg att det faktiskt fortfarande finns folk som vill ha min hjälp och att jag borde ta tag i det igen, så nu är jag här, och lär inte försvinna för er igen, i första taget! Ler

 

Anakin -

Anakin

9 kommentarer:

 1. Hittade dig tack vare en gammal bilaga från Aftonbladet som publicerades i våras. Kul att du precis börjat blogga igen. Finns många som hejar på dig och inspireras av dig.
  Lycka till med studierna och med det fortsatta bloggandet!

  SvaraRadera
 2. Din medverkan i GI & Hälsa fick mig att ta tag i min övervikt som pendlat genom åren. Har redan promenerat 6 rundor på en vecka och kunde öka på men en km idag =. En liten fråga körde du en speciell runda varje dag eller varierade du dig mycket?

  Önskar dig lycka till och besöker gärna din blogg igen.

  Mvh
  Camilla

  SvaraRadera
 3. Gud va skönt att du är tillbaka!!! Har saknat din blogg helt galet mycket!!::D Har varit inne minst tre gr varje vecka för att se om du börjat skriva igen! Din blogg har peppat mig i min viktnedgång och jag har nu gått ned 20 kilo och de går fortfarande nedåt! Kram!!!!!<3

  SvaraRadera
 4. Jaaaaaaaaaaaa!! Börja blogga igen nu bästaste Ansgar!!! :) :) :))))

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag läste om dig i tidningen, sen sökte jag efter dig på google. Har aldrig besökt din blogg tidigare.

  wow, vilken viktresa du har gjort. BRA GJORT!!! Å vad peppad jag blev av att läsa din artikel i expressen.

  Jag är en 23-årig tjej som kämpar för att bli hälsosam och nå en normalvikt. Har alltid (precis som du) varit överviktig, men nu kämpar jag som sagt för att gå ner i vikt sedan 6 månader tillbax och de går ganska bra för mig, har "bara" 29kg kvar till målvikten.

  lycka till i fortsättningen och ha de bra!

  SvaraRadera
 6. hej , har aldrig varit in här förr .. men hittade hit idag , skoj tycker jag !
  Idag är min första dag :) Jag har bestämt mig ! nu ska de gå ! ja hoppas kunna bli lite peppad & inspirerad här så ja kommer följa dig på bloglovin !

  SvaraRadera
 7. Läste din artikel på expressen och måste säga vilken kick det var för mig, så varför vänta tills imorgon, NEJ jag börjar idag! har flera gånger försökt att gå ner i vikt utan succé. Med dig som mitt förebild, då ska allt nog gå väl! kryssar finger i all fall. ^^

  LOOOOOVE

  DEA

  SvaraRadera
 8. kom igen nu då!!:D fler inlägg!!!

  SvaraRadera
 9. Spelautomater idag är en av de mest populära underhållning tillsammans med fullständiga dataspel. Denna webbplats låter dig välja från listan över de mest populära spelautomaterna i vår. Följ länken https://sverigeautomatenbonus.com/ för att läsa mer

  SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);