14 februari 2011

Bloggsemester?

 

Sittter och funderar på varför jag inte har bloggat i helgen, svaret får helt enkelt bli så ärligt som det bara kan bli; jag har inte orkat, jag har varit helt slut och känt att jag behövt semester från…allt som har med blogg och internet att göra, tänker jag efter så har jag knappt öppnat datorn sen i fredags.

Men nu så, ny vecka, nya tag! Pappa befinner sig just nu i sthlm, eller någonstans i närheten iaf, och jag och Alexander ska väl spendera kvällen hos mamma uppe på ren, eller åtminstone en stund av den.

Det här med alla hjärtans dag då, hur “firar” ni den? Ni som är ensamma, vad gör ni? Och ni som har en älskling, gör ni något speciellt? Har ingen aning om vad jag och min underbara fästman ska göra idag, inget planerat, och ska jag vara helt ärlig, igen, så tror jag knappt att han kommer ihåg att det är alla hjärtans dag idag, om han inte blir påmind av alla “Alla hjärtans dag-saker” på jobbet.

Har historia och ska försöka arbeta lite. Pyss!

1 kommentar:

  1. Hejsan...
    Jag är singel o firar inte alla hjärtans dag, har förvisso inte firat den även när jag haft nån...
    Tycker det är mysigare att få blommor vilken annan dag som helst på året, när det inte är som ett tvång ;)

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);